Prislista Kropps behandlingar

KROPPS BEHANDLINGAR


Välj bland behandlingar som hjälper dig må bättre och även ger en avkoppling för själen.


Genom att öka din välmående kommer din själ lyftas fram.

FOTVÅRD

400:-

450:-

Fotvård 60min


Fotvård 60min

Avslutas med nagel lack efter önskemål.


Behandlingen inleds med ett avstressande fotbad, därefter klipps och rensas naglar. Sedan filas dina fötter lena och mjuka och förhårdnader avlägsnas. Avslutningsvis ges en skön och avkopplande massage. Behandlingen skräddarsys efter just dina behov och ger dig en fantastisk upplevelse.

ANSIKTET

Ansiktsbehandling 60min

En scrub med lera och avslutning med kräm


Efter en rengöring görs en enkel hudanalys för att bestämma din hudtyp, och hur ansiktsbehandlingen bäst anpassas efter dig. Sedan följer en djuprengöring, porrengöring, lätt brynformning, elektroterapi, massage, ansiktsmask och en fuktgivande kräm.

375:-

Ansiktsmassage 30min

250:-

NAGELVÅRD

Manikyr Gele / Permanent nagellack 60min

fransk, övr.

400:-

Manikyr klassisk 60min

fransk, spa, övr


En manikyr är ett tillfälle att få luta dig tillbaka i stolen och slappna av medan någon annan pysslar om dig. Som resultat går du därifrån med friska och vackra händer och naglar. Huvudmomenten i behandling är en grundlig peeling, nagelvård, nagelpolering, en skön hand- och underarmsmassage och en frivillig lackning av naglarna.

350:-

Pedikyr klassisk 60min

fransk, spa, övr


En pedikyr är ett tillfälle att få luta dig tillbaka i stolen och slappna av medan någon annan pysslar om dig. Som resultat går du därifrån på ett par vackra och välmående fötter. Huvudmomenten i behandlingen är fotvårdande pedikyr med grundlig peeling, ett skönt fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader och en avslappnande fotmassage. Avslutningsvis väljer du ditt favoritlack för en frivillig målning av naglarna.

450:-

RELAX MASSAGE

Helkropps Relax Massage 90min

750:-

Helkropps Relax Massage 120min

inklusive Ansiktsmassage


Du blir väl omhändertagen av massageterapeuten, och du kan verkligen känna att du är i trygga händer i den harmoniska och avkopplande miljön som upplevelsen erbjuder. Behandlingen inleds med att du och massageterapeuten går igenom och skräddarsyr massagen efter dina behov. Vid en helkroppsmassage masseras rygg, axlar, nacke, fram och baksida ben, armar och avslutas med en mycket avslappnande ansikts- och skalpmassage.

900:-

Aroma varm olje massage 60min

Koppla bort vardagsstressen med en avslappnande helkroppsmassage


Pure Aroma med varm olja är en mjuk och rogivande helkroppsmassage. Behandlingen påbörjas med torrborstning och följs sedan av massage med varm olja. Välj bland dofterna Tropiska Frukter, Kokos, Lavendel, Rosa eller Vanilj.

550:-

Helkropps Avkopplande Massage 50min

Slappna av med en fantastisk helkroppsmassage


Du blir väl omhändertagen av massageterapeuten, och du kan verkligen känna att du är i trygga händer i den harmoniska och avkopplande miljön som upplevelsen erbjuder. Behandlingen inleds med att du och massageterapeuten går igenom och skräddarsyr massagen efter dina behov. Vid en helkroppsmassage masseras rygg, axlar, nacke, fram och baksida ben, armar och avslutas med en mycket avslappnande ansikts- och skalpmassage.

Ansiktsmassage 30min

Huvud massage / Hårbotten 10min

450

250:-

95:-

KLASSISK MASSAGE

Sport massage

Kraftfull och resultatinriktad behandling. Extra djup massage med extra stretching som avslutning


Denna massage passar för dig som ska förbereda dig för till exempel ett längre lopp men även för dig som precis har kämpat dig igenom en tävlingsinsats. Massagen arbetar med töjningar och grepp på muskler och områden som behöver behandlas. Välj om du vill behandla helkropp eller lägga mer fokus på problemområden.

650:-

Svensk Klassisk Massage

Unna dig en härlig svensk klassisk massage!


En generell definition av Klassisk svensk massage är att massageterapeuten bearbetar en persons mjukdels bindvävnader, trycker och töjer på hud och muskler. Vi masserar med det tryck som du önskar och fokuserar på att få bot på ömma muskler och knutor.

Klassisk Friskvårds Massage

Grundlig Avslappning i Klassisk Helkroppsmassage


Se fram emot att slappna av från topp till tå efter denna klassiska helkroppsmassage. Den utförs såklart av ett riktigt proffs som kommer att se till att alla dina muskler gås igenom omsorgsfullt och målmedvetet.

Förebyggande massage behandling

Välj mellan avslappnande eller behandlande massage


Denna typ av massage kan vara antingen förebyggande eller användas för att behandla uppkomna skador och begränsningar av rörligheten. Det handlar om att förebygga och motverka spänningar som skulle kunna förorsaka skador och problem vid senare tillfälle.

Massage 10-kort / månad

600:-

550:-

500:-

4000:-

VAXNING

Vax   bröstkorg / rygg

Vax ben

Vax   armar / armhålor

Vax   överläpp / haka

450:-

400:-

350:-

100:-

Välkommen till Affären Må Bra som erbjuder friskvårds behandlingar från topp till tå.

Vi erbjuder kompletta behandlingar i en avslappnad lantmiljö inom Ansiktsbehandlingar och Fotvård, Frisering och Manikyr, Laser och Massage, Pedikyr och Vaxning.

Vi erbjuder även B&B.

KONTAKTA OSS

Gettjärn 67

68693 Sunne

   Tel: 0565-43113

FÖLJ OSS

Du möter oss även på sociala medier.

Följ oss för uppdateringar och erbjudanden:

CHATTA MED OSS

© All Rights Reserved